header_keyboard

Service & support

Service en support

Bij Bumicom kunt u rekenen op service en support. Onze klantenservice voert service, support, onderhoud en beheer uit en staat tot uw beschikking. Onze medewerkers staan voor u klaar binnen kantoortijden maar ook daarvoor en daarna.

Bumicom 24/7 bereikbaar

Als beschikbaarheid onmisbaar is voor de continuïteit van uw werkzaamheden kunt u vertrouwen op onze 24/7 support dienstverlening via telefoonnummer +31(0)70 352 2740, zoals in de Technische Service Overeenkomst vermeld.

Bumicom installeert, onderhoudt en beheert recording, quality monitoring en interaction analytics systemen. Onze support specialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar zodat u te allen tijde kunt rekenen op de uitstekende service van Bumicom.

Op afstand en op locatie

Wanneer het mogelijk is verwerken we uw support vraag direct op afstand of vanuit ons kantoor door middel van remote services. Mocht het voor het bieden van de juiste oplossing nodig zijn om direct toegang te hebben tot uw communicatie systeem dan komen wij op korte termijn naar uw locatie om de support vraag te verwerken. Bumicom biedt service en support waarop u kunt vertrouwen.

Heeft u een supportvraag en wilt u direct met een medewerker van Bumicom spreken? Of bent u benieuwd naar de vele communicatie oplossingen van Bumicom en wat deze voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.