Verkeersleiding

Verkeersleidingcentrales verzorgen veilige en efficiënte afhandeling van verkeersstromen ter land, op het spoor, ter zee en in de lucht. Voice logging is een onmisbaar onderdeel van de missie-kritische communicatie infrastructuur. De directe beschikbaarheid van de opgenomen gesprekken op de werkplek, de Last Call Repeat functie, kan van levensbelang zijn bij de afhandeling van noodoproepen. De vastgelegde gesprekken en gespreksdata dienen tevens ter reconstructie, analyse en evaluatie van calamiteiten en incidenten.

Onze betrouwbare voice logging oplossingen integreren met alle bekende ACD, PABX, intercom, marifonie, dispatch en radioplatformen voor de opname van radiocommunicatie, telefoongesprekken, beeldschermhandelingen en gerelateerde informatie. Voor een zeer hoge beschikbaarheid zijn meerdere redundantieconcepten beschikbaar. De opnames worden voorzien van fingerprints voor authenticatie en versleuteld ter voorkoming van manipulatie. De toegang tot opnames is streng beveiligd. De zoek- en afspeelfunctionaliteit garandeert snelle en volledige reconstructie en analyse van communicatie. Met de geïntegreerde Last Call functionaliteit kunnen de laatste gesprekken per direct worden teruggeluisterd. De integratie met bestaande IT- en storage infrastructuur (NAS/SAN) voorkomt hoge investeringen.

In het verlengde van voice logging ligt quality monitoring, waarbij de opgenomen gesprekken ook worden gebruikt voor de coaching van verkeersleiders. Screen recording en integratie met incident management applicaties bieden hierbij een extra dimensie door achterliggende processen en applicatiegebruik inzichtelijk te maken.

Met Bumicom Interaction Analytics kunt u informatie van meerdere bronnen (telefoon, radio, e-mail, chat, video, CCTV en Social Media) verzamelen en analyseren om waardevolle gedragingen en intenties real-time te extraheren en te kwantificeren.

Voor gebruikers en beheerders van Motorola TETRA radio netwerken biedt Bumicom de Genesis radio performance, capaciteit- en netwerkmanagement tools voor real-time monitoring, management en rapportage. Genesis verzamelt, distribueert en archiveert alle data voor real-time dashboards, bewaking van kritische processen, notificatie bij verstoringen, forensische rapportage en analyse.