Openbare Orde en Veiligheid

Openbare Orde & Veiligheidsinstanties maken al zeer lange tijd gebruik van voice logging systemen voor de registratie en analyse van telefoon- en radiocommunicatie uit oogpunt van beveiliging en incidentreconstructie. De directe beschikbaarheid van de opgenomen gesprekken op de werkplek, de Last Call functionaliteit, kan van levensbelang zijn bij de afhandeling van noodoproepen. De vastgelegde gesprekken en gespreksdata dienen tevens ter reconstructie en evaluatie van incidenten en calamiteiten.

Onze betrouwbare voice logging oplossingen integreren met alle bekende ACD, PABX, arbitrage, dispatch en radiocommunicatieplatformen voor de opname van radiocommunicatie, telefoongesprekken, beeldschermhandelingen en gerelateerde informatie. Voor een zeer hoge beschikbaarheid zijn meerdere redundantieconcepten beschikbaar. De opnames worden voorzien van fingerprints voor authenticatie en versleuteld ter voorkoming van manipulatie. De toegang tot opnames is streng beveiligd. De zoek- en afspeelfunctionaliteit garandeert snelle en volledige reconstructie en analyse van communicatie. Met de geïntegreerde Last Call functionaliteit kunnen de laatste gesprekken per direct worden teruggeluisterd. De integratie met bestaande IT- en storage infrastructuur (NAS/SAN) voorkomt hoge investeringen.

In het verlengde van voice logging ligt quality monitoring, waarbij de opgenomen gesprekken ook worden gebruikt voor de coaching van centralisten. Screen recording en integratie met incident management applicaties bieden hierbij een extra dimensie door achterliggende processen en applicatiegebruik inzichtelijk te maken.

Met Bumicom Interaction Analytics kunt u informatie van meerdere bronnen (telefoon, radio, e-mail, chat, video, CCTV en Social Media) verzamelen en analyseren om waardevolle gedragingen en intenties real-time te extraheren en te kwantificeren.

Voor gebruikers en beheerders van Motorola TETRA radio netwerken biedt Bumicom de Genesis radio performance, capaciteit- en netwerkmanagement tools voor real-time monitoring, management en rapportage. Genesis verzamelt, distribueert en archiveert alle data voor real-time dashboards, bewaking van kritische processen, notificatie bij verstoringen, forensische rapportage en analyse.