speech_analytics_for_contact_centers

Service & support

Integraties

Bumicom maakt koppelingen tussen applicaties mogelijk. Door de realisatie van deze koppelingen kan de interaction analytics applicatie verrijkt worden met data. Deze data kan vervolgens gebruikt worden om specifieke analyses uit te voeren, bijvoorbeeld door speciale filters te gebruiken. Andersom kunnen externe applicaties ook verrijkt worden met analyse resultaten uit de interaction analytics applicatie.

Nexidia Data Exchange Framework

Het Nexidia Data Exchange Framework maakt het mogelijk om de aangeleverde interacties te verrijken met extra data. Deze extra data kunnen bijvoorbeeld metadata opnames zijn, maar ook ECHI-files en CRM informatie kunnen de aangeleverde interacties verrijken. Naast deze genoemde extra data om de interacties te verrijken, zijn er nog vele andere data die dit mogelijk maken. Benieuwd welke? Neem contact op met Bumicom.

Naast het Nexidia Data Exchange Framework maakt Bumicom ook gebruik van Nexidia Data Export Utility. Nexidia Data Export Utility maakt het mogelijk om ‘downstream’ gecontroleerd en veilig data uit te wisselen.

Het Nexidia Data Exchange Framework maakt het mogelijk om opgenomen interacties te verwerken. zowel spraak als tekst. Het Nexidia Data Exchange Framework geeft de mogelijkheid om interacties van meer dan 50 verschillende recording systemen te werken. Enkele voorbeelden van deze recording systemen zijn ASC, EAL, Cybertech, Nice, Verint, Bumicom Storavox, Calabrio, Genesys en RedBox.

De Nexidia oplossing ondersteunt de meest voorkomende codecs, waarbij er uiteraard een voorkeur is voor codecs met ondersteuning van high fidelity voice zoals G.711, G.729A, G.722 en GSM. Uiteraard heeft Bumicom ook oplossingen waarbij MP3 en MP4 bestanden ook worden ondersteund. Echter levert transcoding veelal een verlies van kwaliteit en/of spraakverstaanbaarheid op. Vanuit onze kennis en expertise geven wij daarom de voorkeur aan codecs met high fidelity voice.

Tekst gebaseerde interacties dienen in een open formaat te worden aangeleverd zoals bijv. .txt, .csv, .xml, .html of .eml om verwerkt te kunnen worden.

Meer informatie over integratiemogelijkheden die Bumicom biedt? Neem contact met ons op. We bespreken graag met u hoe we u van dienst kunnen zijn en hoe we u de best mogelijke integratieoplossing kunnen bieden.