26

Oct 2017

Bumicom genomineerd voor Best Contact Center Project 2017

posted by Bumicom Bumicom genomineerd voor Best Contact Center Project 2017 Onze klantcase is door de vakjury van de Telecom Inspirience Awards genomineerd voor de categorie Best Contact Center Project.

Best Contact Center Project
Onze klantcase is door de vakjury van de Telecom Inspirience Awards genomineerd voor de categorie Best Contact Center Project.
Project Teleperfomance & Samsung
Bumicom heeft een oplossing geïmplementeerd op basis van Nexidia Interaction Analytics (spaak- en tekstanalyse). Deze oplossing stelt Teleperformance en Samsung in staat om allerlei inzichten (ook sentiment) uit klantinteracties te verkrijgen. Met de door Bumicom geïmplementeerde oplossing is het nu mogelijk om snel, flexibel en accuraat en op gestructureerde wijze alle opgenomen of geregistreerde klantinteracties te analyseren. Teleperformance is samen met Samsung in Nederland één van de eerste organisaties die structureel telefonische klantcontacten analyseert ter verbetering van de totale bedrijfsvoering.
Een project waar we trots op zijn.
Inspirience Awards
De Telecom Inspirience Awards wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. De mooiste cases van Nederland op het gebied van ICT worden hier uitgelicht. Op woensdag 15 november worden de winnaars per categorie bekend gemaakt. Daar gaan we voor…