Screen Recording

Screen Recording software, opnemen beeldscherm handelingen

Met Screen Recording kunnen beeldschermhandelingen van medewerkers selectief worden opgenomen.
De Screen Recording software neemt de beeldschermhandelingen op en kunnen nadien synchroon met de opgenomen gesprekken worden afgespeeld en geanalyseerd. Hiermee ontstaat een compleet beeld van het klantcontact inclusief de administratieve verwerking in de ERP / CRM applicaties zoals SAP of het gebruik van de kennisbank.
In veel gevallen wordt Screen Recording toegepast als onderdeel van Quality Monitoring zodat het klantcontact in haal haar facetten geevalueerd kan worden.

Screen Recording software

Veel organisaties realiseren zich dat Screen Recording software voor beeldscherm opnames ook van toegevoegde waarde is ter ondersteuning van training & coaching van medewerkers: Bumicom levert hiervoor een geĆÆntegreerde Quality Monitoring applicatie.

In de OOV-sector en bij verkeersleidingcentra wordt Quality Monitoring en Screen Recording  toegepast voor incident reconstructie. Door selectief gesprekken en beeldschermhandelingen op te nemen met behulp van Screen Recording en ze aansluitend te evalueren, kan per medewerker of team worden gecoacht op inhoudelijke kennis, gesprekstechnieken, houding of applicatiegebruik. Daarnaast krijgt men bij het bekijken van met behulp van Screen Recording opgenomen beeldschermhandelingen een verfrissende kijk op de gebruiksvriendelijkheid van de door de medewerkers gebruikte applicaties.

Uit de Screen Recording kan naar voren komen dat de applicaties voor bepaalde handelingen niet handig in het gebruik is. De medewerker dient bijvoorbeeld meerdere menu's te doorlopen om de juiste informatie te vinden of bij het verwerken van klant gegevens. Kortom, ook voor verbetering en optimalisatie van gebruikersapplicaties is Screen Recording software interessant. Dit komt de klanttevredenheid te goede naast besparing in tijd (AHT) en geld.

Screen Recording software en producten

Voor meer informatie over de beschikbare Screen Recording software en producten verwijzen we u naar onderstaande links:

Marathon Evolution
INSPIRATIONpro
Storavox